MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ

Yenişehir Mahallesi, Azerbeycan Cd. No:5 Meram/Konya

MERAM BELEDİYESPORLU WUSHUCULARDAN 5 MADALYA

MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ | MERAM BELEDİYESPORLU WUSHUCULARDAN 5 MADALYA

Sakarya’da gerçekleştirilen Geleneksel Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası’nda Meram Belediyesporlu 5 sporcu madalya kazandı. Sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Geleneksel Wushu Kung Fu Şampiyonası, 22-25 Aralık tarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirildi. Şampiyonaya katılan Meram Belediyesporlu 5 sporcu turnuvaya damga vurdu.

Sıla Özge Öden gençler kategorisinde shaolin gun uzun sopa Türkiye birincisi, Aynur Murat gençler kategorisinde wudang fan yelpaze Türkiye birincisi, Osman Özkay gençler kategorisinde shaolin quan açık el Türkiye birincisi, Mevlana Şems Özdemir yıldızlar kategorisinde cailifo açık el Türkiye birincisi, Kardelen Amine Öden ise yıldızlar kategorisinde shaolin quan açık el Türkiye ikincisi oldu.

“BU BAŞARI İLK DEĞİL, SON DA OLMAYACAK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Sakarya’da düzenlenen turnuvada derece alan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı ilk değil, son da olmayacak inşallah. Meram Belediyesi olarak şimdiye kadar sporcularımızın yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz. Biz sporcularımıza destek verdikçe sporcularımız da verilen emeği aldıkları ödüllerle taçlandırıyorlar. Verilen bu emekleri boşa çıkarmadıkları, var güçleriyle çalıştıkları için sporcularımıza ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarılar da gösteriyor ki gençlere verdiğimiz değer yerinde ve artırılması gerekiyor. Bizler de yaptığımız çalışmalarda çocuklarımız ve gençlerimize pozitif ayrımcılık yapmaya özen gösteriyoruz. Bizim Meram’ın gençleri ve çocuklarını bu imkanları kullanmaya ve farklı branşların yer aldığı Meram Belediyespor Kulübümüz bünyesinde spor yapmaya davet ediyorum.” dedi.